Snubní prsteny

Zvykem je nosit snubní prsteny na prsteníčku levé ruky. V jiných zemích je to někdy naopak, stejně tak u různých vyznání víry. Nejčastěji si snoubenci volí stejný design v příslušných velikostech. Někdy si vyberou různé tvary i barvy zlata, není na to společenská norma, proto se fantazii meze nekladou. 

Cena zlata se různě mění a mít stabilní ceník prstenů tedy není zcela možné. Jestliže se Vám nějaký typ zalíbil, můžete se na mě obrátit a vytvořím pro Vás nezávaznou kalkulaci ceny. Potřebuji znát vaše velikosti, alespoň přibližně. 

Ideální je osobní schůzka, vše si společně prohlédnout, změřit míru, probrat rytinu vnitřků,.. protože někteří z vás jsou opravdu pár hodin cesty daleko, není problém vše kompletně vyřešit na dálku. Napíšeme si několik e-mailů, zavoláme si.

Na výrobu je potřeba počítat s časovou rezervou, ideálně 2 měsíce a více. Dodat můžete zlato vlastní. Mohou to být staré šperky nebo zuby po prapředkovi, dokonce to může být jiná barva než jste si vybrali pro svoji zakázku. Vše se roztaví a vymění za novou slitinu ze státem kontrolované šarže. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz